Slide “door Zeqerz kan ik mij volledig focussen op de dagelijkse praktijk van mijn bedrijf" alle zakelijke verzekeringen bij ons goed geregeld - Paul

Het gaat over jullie continuïteit, niet over jullie zakelijke verzekeringen

Verzekeren voelt voor veel organisaties aan als een noodzakelijk kwaad. Dat verklaard ook direct waarom de gemiddelde tijd die aan de zakelijke verzekeringen wordt besteed vaak erg laag is. Organisaties nemen vaak iemand in de arm, besteden er wat tijd aan, regelen het en kijken er bij voorkeur dan voorlopig niet meer naar om. Want je moet door, je wilt ondernemen, je gaat je klanten helpen, je wilt groeien. Ik begrijp het heel goed, maar ik zie ook nog te vaak de gevolgen van deze aanpak. Want het gaat goed totdat… Is dit een oproep aan jullie om verzekeren leuk te gaan vinden? Nee, dat is het niet. Ik zou wel willen oproepen om het niet langer met elkaar over de zakelijke verzekeringen te hebben.

Maar waar gaan we het dan over hebben?

Ik ga graag met je in gesprek over de continuïteit van je bedrijf. Dat is namelijk een onderwerp waar je als van nature al de hele dag mee bezig bent. Klanten werven en bedienen, investeringen doen om de groei te kunnen opvangen, ideeën en plannen maken om verder te komen. Onderdeel van jullie continuïteit is de vraag ‘wat als’. Wat als we een serieuze brand krijgen, wat als één van onze medewerkers een bedrijfsongeval krijgt, wat als we aansprakelijk gesteld worden voor een foutieve levering of wat als we via gijzelsoftware een week lang niet bij onze ordergegevens kunnen. Situaties die iedere organisatie kunnen of misschien beter gezegd zullen raken.

Alles draait om risico’s afwegen

Als ondernemer weet je dat je soms risico’s moet durven, moet kunnen nemen. Weloverwogen natuurlijk, want je wilt niet als eendagsvlieg de boeken in. Risicobeheersing is cruciaal, gedegen risico-inventarisatie essentieel. Daar kom ik in beeld. Ik wil jullie van binnen en van buiten leren kennen. Ieder aspect van je bedrijfsvoering neem ik daarin mee. Als sparringpartner trek ik daarin met je op en weet ik wat jullie echt nodig hebben. We doen dit niet eenmalig, nee ik ontwikkel mee met jullie ontwikkelingen. Met steevast dat ene doel voor ogen: de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen.

Op Zeqerz.

We helpen jou als ondernemer en je medewerkers ook graag verder met je privé verzekeringen. Check hier ons aanbod particuliere verzekeringen.

Is het waar dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering én duur is én vaak ook nog eens niet uitbetaalt?

Hoe kan ik onze bedrijfscontinuïteit verzekeren als ik of mijn compagnon zou komen te overlijden?

Ben ik aansprakelijk voor het vrijkomen van asbest bij brand aan mijn bedrijfspand en zo ja, is dat risico te verzekeren?

Wat is het verschil tussen een bedrijfsaansprakelijkheids- en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en welke heb ik nodig?

Moet ik werknemers met een 0-urencontract bij ziekte doorbetalen en zo ja, hoe dek ik dat risico af?

Is het verstandig om mijn eigen schadevrije jaren te gebruiken voor de bedrijfsauto van een werknemer?

Hoe verzeker ik mij goed tegen slecht en niet betalende klanten?

Als mijn bedrijf stil komt te liggen door brand of stormschade, kom ik dan in aanmerking voor een uitkering?

Heb jij een vraag?
Bel ons!

Zakelijke verzekeringen
Vereniging van Eigenaars
Particuliere verzekeringen
Hypotheken
Financiële planning
Pensioenen
Altijd de best passende oplossing

Als we één ding niet hebben gedaan bij de start van ons bedrijf, dan is het over één nacht ijs gaan wat betreft onze verzekeringen. Na een strenge selectie is het Arne van de Graaff van Zeqerz geworden. Dankzij onder meer zijn advies over garagepolissen. Sterke punten zijn ook hun bereikbaarheid en dat ze, wat er ook bij ons speelt, samen met ons altijd de voor onze onderneming best passende oplossing vinden.

Lenie en Carol, Apeldoorn