VVE pakket verzekering

Als Vereniging van Eigenaars wil je zeker weten dat er een goed – en betaalbaar – verzekeringspakket is geregeld. En dat daarbij aan álles is gedacht. Want natuurlijk verzeker je je als VvE tegen schade aan het gebouw en aan spullen en personen. Dit is zelfs wettelijk verplicht. Maar het is ook slim om te kijken naar bijvoorbeeld de persoonlijke aansprakelijkheid van het bestuur en een collectieve ongevallenverzekering voor vrijwilligers en een milieuschadeverzekering. Zijn deze en andere zaken niet op orde, dan kan dat ingrijpende financiële gevolgen hebben.

Bij Zeqerz kennen we de ins en outs van alle verzekeringen die er zijn voor VvE’s. Voor een passend advies ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Als onafhankelijk adviseur werken we samen met verschillende verzekeraars. Van alle partijen kennen we de voorwaarden en tarieven. Hierdoor kunnen we voor elke VvE het ultieme verzekeringspakket samenstellen. Maatwerk dus, gepresenteerd in heldere taal én voor een prima prijs.

Is het waar dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering én duur is én vaak ook nog eens niet uitbetaalt?

Hoe kan ik onze bedrijfscontinuïteit verzekeren als ik of mijn compagnon zou komen te overlijden?

Ben ik aansprakelijk voor het vrijkomen van asbest bij brand aan mijn bedrijfspand en zo ja, is dat risico te verzekeren?

Wat is het verschil tussen een bedrijfsaansprakelijkheids- en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en welke heb ik nodig?

Moet ik werknemers met een 0-urencontract bij ziekte doorbetalen en zo ja, hoe dek ik dat risico af?

Is het verstandig om mijn eigen schadevrije jaren te gebruiken voor de bedrijfsauto van een werknemer?

Hoe verzeker ik mij goed tegen slecht en niet betalende klanten?

Als mijn bedrijf stil komt te liggen door brand of stormschade, kom ik dan in aanmerking voor een uitkering?

Heb jij een vraag?
Bel ons!
0570 - 23 40 17