Slide “Zeqerz biedt het ultieme
VvE verzekeringspakket"
alles goed geregeld met ons VvE pakket

VvE pakket verzekering

Ons VvE pakket levert jullie als Vereniging van Eigenaars zekerheid en rust. Want hoe fijn is het om te weten dat zaken goed, betaalbaar en onder één dak zijn geregeld. En dat daarbij aan álles is gedacht. Want natuurlijk verzeker je je als VvE tegen schade aan het gebouw en aan spullen en personen. Dit is zelfs wettelijk verplicht. Maar het is ook slim om te kijken naar bijvoorbeeld de persoonlijke aansprakelijkheid van het bestuur en een collectieve ongevallenverzekering voor vrijwilligers en een milieuschadeverzekering. Zijn deze en andere zaken niet op orde, dan kan dat ingrijpende financiële gevolgen hebben.

Ervaring die zich uitbetaald

Bij Zeqerz kennen we de ins en outs van alle verzekeringen die er zijn voor VvE’s. Deze ervaring hebben we in de afgelopen jaren opgebouwd en zien we terug in onze portefeuille waarin wij meerdere VvE’s verzekerd hebben. Voor een passend advies ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Als onafhankelijk adviseur werken we samen met verschillende verzekeraars. Van alle partijen kennen we de voorwaarden en tarieven. Hierdoor kunnen we voor elke VvE het ultieme verzekeringspakket samenstellen. Maatwerk dus, gepresenteerd in heldere taal én voor een prima prijs.

Wij helpen jou als bestuurder

Anders dan dat je in een rijtjeshuis woont heeft iedere Vereniging van Eigenaars een eigen bestuur. Een belangrijke rol met grote verantwoordelijkheid, die vaak door een aantal welwillende bewoners op zich wordt genomen. Dit is zeker niet altijd een gemakkelijke taak, omdat waar mensen samenwonen als vanzelf ook ‘gedoe’ ontstaat. Wij besteden in ons advies dan ook extra aandacht aan de bestuurders. Want het is in onze ogen niet fair als deze mensen door een foutje hier ook persoonlijk door geraakt worden. Daarnaast helpen we met handige checklists waarmee bestuurders kunnen vaststellen of ze aan alle relevante aspecten gedacht hebben.

Op Zeqerz.

We helpen jou als bewoner van de VvE ook graag verder met je privé verzekeringen. Check hier ons aanbod particuliere verzekeringen.

Is het waar dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering én duur is én vaak ook nog eens niet uitbetaalt?

Hoe kan ik onze bedrijfscontinuïteit verzekeren als ik of mijn compagnon zou komen te overlijden?

Ben ik aansprakelijk voor het vrijkomen van asbest bij brand aan mijn bedrijfspand en zo ja, is dat risico te verzekeren?

Wat is het verschil tussen een bedrijfsaansprakelijkheids- en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en welke heb ik nodig?

Moet ik werknemers met een 0-urencontract bij ziekte doorbetalen en zo ja, hoe dek ik dat risico af?

Is het verstandig om mijn eigen schadevrije jaren te gebruiken voor de bedrijfsauto van een werknemer?

Hoe verzeker ik mij goed tegen slecht en niet betalende klanten?

Als mijn bedrijf stil komt te liggen door brand of stormschade, kom ik dan in aanmerking voor een uitkering?

Heb jij een vraag?
Bel ons!

Zakelijke verzekeringen
Vereniging van Eigenaars
Particuliere verzekeringen
Hypotheken
Financiële planning
Pensioenen