Slide “de herfinanciering van ons huis heeft ons ‘n heel wat lagere maandlast opgeleverd” hypotheken op maat voor iedereen - Rik en Diana

Hypotheken op maat

Hypotheken heb je in soorten en maten. Is de makelaar je adviseur bij de keuze de onderhandelingen in de koop of verkoop van je huis, zijn wij dat bij het vinden van de passende hypotheek. Want wij zijn kind aan huis in de hypotheekwereld. Weten, onafhankelijk als wij zijn, wat de mogelijkheden zijn. Maar ook de onmogelijkheden.

Wij maken je ervan bewust dat een hypotheek een beslissing is voor jaren. En dat één ding daarbij altijd leidend is: jouw persoonlijke situatie, jouw wensen en behoeften. Want alleen dan krijg je de hypotheek die helemaal bij jou past.

Je eerste huis

Iedereen kan zich de aanschaf van zijn eerste eigen huis nog levendig herinneren. Je bent al enige tijd bezig met het idee en nu ga je die stap dan echt maken. Maar wat is er mogelijk, hoeveel kan je lenen? Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een woning, wat kost dat allemaal en waarom zijn de huizen die je echt leuk vindt te duur of na een halve dag al verkocht. Een leuk, spannend, maar regelmatig ook frustrerend proces. Om het proces toch ook vooral leuk te laten zijn, helpen wij je graag verder met het regelen van de best passende hypotheek voor jou als starter. Zeker weten dat je niets over het hoofd ziet, zodat je na je verhuizing maximaal kan genieten van je eigen huis.

Oversluiten als aantrekkelijk optie

Als je al langere tijd in dezelfde woning woont dan loont het zeker de moeite om eens te laten berekenen of het oversluiten van je hypotheek een aantrekkelijke optie is. Want in een groot aantal gevallen wegen de eenmalige kosten prima op tegen de doorlopende besparing die wij realiseren. Grote kans dat het geen dagelijkse kost voor je is. Slim dus om je daarin te laten adviseren

Op Zeqerz.

We helpen je ook graag verder met je privé verzekeringen. Check hier ons aanbod particuliere verzekeringen.

Kan ik als ondernemer met nog maar twee jaar jaarcijfers toch een hypotheek krijgen?

Als ik na de scheiding wil blijven wonen in ons huis, kan ik mijn partner dan uitkopen?

Mag ik mijn huis zomaar verhuren of moet ik dat melden aan de hypotheekverstrekker?

Hoeveel eigen geld heb ik nodig om een huis te kunnen kopen?

Kan ik mijn aflossingsvrije hypotheek meenemen als ik een ander huis koop?

Wat is het beste als ik wil verbouwen:een 2e hypotheek nemen of een woonkrediet afsluiten?

Met een restschuld verhuizen, kan dat, mag dat?

Heeft mijn studieschuld invloed op tot welk bedrag ik een hypotheek kan krijgen?

Betekent een BKR registratie automatisch dat ik geen hypotheek kan krijgen?

Welke van de kosten die ik heb gemaakt bij de koop en de verkoop van een huis zijn aftrekbaar?

Heb jij een vraag?
Bel ons!

Zakelijke verzekeringen
Vereniging van Eigenaars
Particuliere verzekeringen
Hypotheken
Financiële planning
Pensioenen
Een echte totaalrelatie

De advisering over de financiering van ons huis en over een tweede hypotheek voor een verbouwing… Het advies over zowel onze schade- als zorgverzekeringen… Het was allemaal tot in de puntjes op ons toegesneden. Ons verzekeringspakket wordt regelmatig tegen het licht gehouden. Zodat we er van op aan kunnen dat we niet alleen optimaal verzekerd zijn, maar zeker ook blijven. Wij zijn geen klant, wij hebben een echte totaalrelatie met Zeqerz.

Arjan, Deventer