Slide persoonlijke financiële planning expert “wij zijn geen klant, wij hebben een echte totaalrelatie met Zeqerz” - Arjan

Persoonlijke financiële planning

Je kunt je toekomst dan wel niet voorspellen, maar wel richting geven. Bijvoorbeeld door het opstellen van een financieel plan. Daarvoor duiken wij eerst in hoe je er nu voor staat. Qua inkomen bijvoorbeeld. Maar ook qua leefsituatie. En wij kijken vooruit. Naar hoe jij je leven voor je ziet. Wat je wensen, dromen en idealen zijn. Zowel privé als zakelijk. Maar we kijken ook naar de momenten waarop je leven even stilstaat. Wat als iemand overlijd, welke impact heeft dat op de partner. Dit maakt één ding meteen duidelijk: jouw perfecte financiële planning staat of valt bij nauwe samenwerking.

Voorkom problemen

Geld maakt niet gelukkig. Maar geld tekort komen maakt echt wel ongelukkig. Op heel veel verschillende manieren kunnen mensen plotseling geconfronteerd worden met gebeurtenissen in het leven die grote financiële gevolgen hebben. Het verlies van je baan, het failliet gaan van je bedrijf, het overlijden van een dierbare of langdurige ziekte. Zaken waar we liever niet te vaak en te lang bij stil willen staan. In die fases heb je wel andere zaken aan je hoofd dan je ook nog druk te moeten maken over je financiën. Op die momenten ben je blij dat je je financiële planning op orde hebt.

Geniet maximaal

De medaille van financiële planning heeft ook een hele zonnige kant. Je hebt dromen, ambities en wensen. De aanschaf van een huis in het zonnige zuiden of die boot als je met pensioen gaat. Hoe kan je die op een slimme manier realiseren door op tijd de juiste paden te bewandelen. Kortom we bekijken en bespreken uw grootste nachtmerries en dromen door een financiële bril. Welke zekerheden kunnen we inbouwen door goede verzekeringen in te kopen, welk geld zetten we op zij en hoe zorgen we ervoor dat die voldoende renderen. Onze financiële plan is erop gericht dat op de mooie en verdrietige momenten in je leven, geld niet je grootste zorg zal zijn.

Op Zeqerz.

We helpen je ook graag verder met advies over geld voor later. Check hier ons aanbod pensioen.

Is het waar dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering én duur is én vaak ook nog eens niet uitbetaalt?

Hoe kan ik onze bedrijfscontinuïteit verzekeren als ik of mijn compagnon zou komen te overlijden?

Ben ik aansprakelijk voor het vrijkomen van asbest bij brand aan mijn bedrijfspand en zo ja, is dat risico te verzekeren?

Wat is het verschil tussen een bedrijfsaansprakelijkheids- en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en welke heb ik nodig?

Moet ik werknemers met een 0-urencontract bij ziekte doorbetalen en zo ja, hoe dek ik dat risico af?

Is het verstandig om mijn eigen schadevrije jaren te gebruiken voor de bedrijfsauto van een werknemer?

Hoe verzeker ik mij goed tegen slecht en niet betalende klanten?

Als mijn bedrijf stil komt te liggen door brand of stormschade, kom ik dan in aanmerking voor een uitkering?

Heb jij een vraag?
Bel ons!

Zakelijke verzekeringen
Vereniging van Eigenaars
Particuliere verzekeringen
Hypotheken
Financiële planning
Pensioenen
Informeel formeel

Ze nemen alle tijd voor je om rustig en toegankelijk alles met je door te nemen. Verzekeringen, andere financiële aangelegenheden, ze nemen je op een prettig informele manier mee langs en door allerlei vaak heel formele zaken. Ze hebben inmiddels dan ook al onze verzekeringen – schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en zelfs een uitvaartverzekering – hebben geregeld. Bovendien doen ze het onderhoud van ons totale verzekeringspakket.

Crystel en Franc